Før og efter

Kystvejen, Strøby

Øresundsvej

Køber havde moderniseret en gammel liebhaver lejlighed på en yderst attraktiv adresse. Men prisen var høj – og hver måned uden salg var dyr, da lejligheden stod tom. Vi stylede den på yderst utraditionel vis fx uden stort tv i stuen – fordi vi vidste at en så speciel lejlighed også krævede en helt særlig køber, med sans for det unikke. Vi ramte plet og lejligheden endte i budkrig – og blev solgt bare 52 dage efter vi forlod den.

Engkrogen

Sælger havde en fantastisk stue med alt for meget gulvplads – vi møblerede stuen i tilsvarende let og luftigt look, og mægler solgte boligen 63 dage efter vores styling.

Ejbyvej

Mægler skulle sælge 12 nybyggede huse ud fra et prøvehus. Vi blev hentet ind til opgaven – og skabte et så troværdigt hjem, at sælger måtte melde ”alt udsolgt” på under 4 måneder. Vi har allerede landet næste store opgave for byggefirmaet.

Kildetoftevej

Mægler havde haft det svært med mange fremvisninger i et ellers lækkert og nyrenoveret rækkehus. Akkustikken var dårlig, og potentielle købere havde svært ved at forestille sig nogen form for indretning, da huset var meget lille. Vi var kreative og fik foldet en bolig ud på meget på kvadratmeter – og mægler solgte huset blot 84 dage efter vi var færdige med stylingen.

Pedersvej

Gennem mægler blev vi hentet ind for at møblere en villa, som kunden havde svært ved at udleje til den rigtige pris. Et af problemerne var et ubrugeligt kælderrum. Desuden var det en speciel villa i forskudte plan og med en ældre og en nybygget afdeling. Vi tryllede en vinkælder frem, huset blev møbleret i lækker amerikansk stil med masser af messing og palisander som kontrast til det store lysindfald og de lyse gulve. Kælderen blev omdannet til komplet teenage lejlighed med mobil bruseniche – og vi fik fat i nogle fantastiske lamper. Resultat: Huset blev udlejet efter blot 9 dage.

Bellisvej

En af vores mange fotostylinger. Kunden havde selv møbler og tilbehør – og meget af det! Vi fik ryddet op, tilføjet nogle fantastiske og unikke fund – og som resultatet af stylingen flyttede sælgers datter hjem til sit nye teenageværelse. Den slags resultater varmer vores hjerter.

Slagterivej

Endnu en fotostyling hvor vi fik frie hænder. Sælger elskede vores styling – og mægleren var så vild med den, at han benyttede den i sin seneste reklamefilm. Det tillader vi os at være meget stolte af!

Gårdager

Mægler havde svært ved at sælge denne lækre nyrenoverede villa. Vi stylede den i en sjælden kulørt stil – men kontrasten til den minimalistiske look med de glatte hvis vægge og lofter gav bonus, og efter knapt tre måneder hentede vi vores styling hjem igen.