Tidligere
Næste

BOLIGINDretning i 2020

Hos Style By K ser og fornemmer vi konstant nye tendenser i markedet for boligindretning i 2020. Vi er hele tiden på forkant – og her kommer vores bud på hvad der hitter nu og det næste års tid.

Trends

Trendfarver 2020

Sennepsgul

Alle steder ser vi, at den sennepsgule farve bliver et hit det kommende år. Det er en stærk farve, som kræver lidt mod at indrette sin bolig med. Men når det er gjort, er resultatet skønt! Prøv en enkelt væg – det gør flere af vores kunder. Så overgiver man sig til denne vidunderlige farve.

Alternative pasteller

Lyserød har oplevet et kæmpe stort opsving de seneste par år, hvor alt virker til at have fået mere medvind, når bare det fik et lag med en lyserøde maling. Tag foreksempel Le Cruisets gryder, i babylyserød, der har været en overraskende stor succes. Men tiderne skifter ikke overraskende og den populære farve viger pladsen for en bredere vifte af pasteller. Blandt andet syren, fersken og sart lime grøn kommer på tapetet. Eller i malerbøtten, om man vil. De kan både bruges hver for sig, men især også sammen kan de noget.

 

boligindretning hyggekrog style by k

moderne pejse

Pejse og kaminer er en perfekt måde at skabe hygge, og hos Syle By K får vi mange forespørgsler på de mere moderne af slagsen. Og vi forstår vores kunders fascination! Blot tanken om den knitrende ild og det varme skær på en kold og blæsende aften, sætter en hel tankerække i gang. Og i dag finder vi ofte løse kaminer uden behov for installationer – men som en flot on naturlig del af boligindretningen i rummet.

Kunst af tekstiler

Hos Style By K er vores kunder begyndt at få øjnene op for den anderledes kunst, der kan skabes ved brug af tekstiler. Vi er vant til bløde tæpper, der ligger på stuegulvet – men hvorfor ikke eksperimentere med at hænge dem op?

Geometriske former

Farvede vægge har været in i en rum tid, men nu er det de geometriske former på væggene, der hitter. Hvis ikke du er klar til at male en hel væg, så kan du male et møbel med de geometriske former i stedet.

Tørrede blomster 

De senere år har de grønne planter været i fokus. Først kaktusser og sukkulenter og siden de helt store tropiske planter i kæmpe krukker, som rejser sig som indendørs træer i vores stuer. 

Når det gælder de afskårne blomster var det først de skødesløse markbuketter og siden de mere aparte, farvestrålende og bombastiske buketter, der var overalt. Men nu kommer der altså nye boller på suppen.

I 2020 vil begejstringen for tørrede blomster stige endnu mere og allerede nu er vi hos Style By K begyndt at arrangere blomsterbuketter, der ikke blot tager sig smukt ud i frisk tilstand, men også når de tørrer ind.

 

Buer, hanke og u-former

I tråd med den kommende begejstring for de nedtonede nuancer bliver organiske former på møbler og kunst også en trend. Vi kommer til at se det på ting som lysestager og kunstobjekter og som mere organisk udformning på møbler, som får slebet kanterne lidt. Også brugskunsten skeler til trenden med hanke, der løber med opmærksomheden.

Bordene får lår i skoene

Der er noget øjeblikkeligt tiltalende ved møbler, der kan placeres og tilføre lidt ynde til indretningen med lette ben og et svævende look. Men 2020 kommer til at byde på noget anderledes udfordrende for os nordiske folk med en forkærlighed for det lette og lyse. Vi ser nemlig en tendens til at sofa- og sideborde pludselig får betragteligt tykkere ben at gå på. Faktisk er der næsten tale om søjler, der giver dem en massiv og anderledes tyngde, end mange af os er vant til. Men måske vi trænger til lidt jordforbindelse efter en tid med farvelader og frivol lethed i møbeldesign. 

 

Indretning

Fløjl fremfor velour

Velour har været et yndet materiale at ty til for de fleste designere, siden det fik en renæssance i indretningen nogle år tilbage. Men noget nyt er under opsejling så småt. Noget, der sagtens kan risikere at løbe med spotlyset og kaste en skygge over den ellers så elskede velour.
Fløjlen har nemlig nogle af de samme egenskaber som sit glatte sidekick. Men det riflede tekstil tilfører lidt mere kant og karisma til et møbel og sender tanken på tur til de glade 70’ere med frisind og brune toner.

Greige: Grå, brun og beige

I en lang periode, hvor farverne ikke har kunnet været vilde og mange nok, skruer vi en kende ned for blusset og skifter farvekortet ud med et mere neutralt et af slagsen. Tænkt jordtoner som brun, beige og sart grå. Vi går fra at have indrettet os med alle farverne fra blomstens kronblade til at rette opmærksomheden mod jorden under den i stedet.

 

 

Blokfarver og heftige kontraster

Er du typen, der på ingen måde er klar til at tage afsked med de glade farver, der har sneget sig ind de seneste par år, så er en mulighed for at opfriske tendensen derhjemme, at tænke i blokfarver og kontraster.
Mal fx en væg, der skal beklædes med fliser i en farve, der umiddelbart slet ikke matcher. Disharmoni er nøgleordet og det er egentlig kun dit mod, der sætter grænsen.

Grøn på en ny måde

En sidste nævneværdig tendens indenfor indretning er, at de dunkle, smukke og mættede grønne nuancer, vi har set rigtig meget til både som tekstiler, vægfarver og marmor bliver opdateret og får et helt nyt udtryk. Et udtryk, du måske ikke helt vil kalde grøn?
Nuancerne af grøn vil i høj grad optræde som toner af lime og støvet, sart grågrøn fremfor krystalklar smaragdgrøn.

Skal du have solgt din bolig?

Stor konkurrence og kræsne købere

Stort set al bolighandel starter på nettet i dag, konkurrencen er stor, og køberne kræsne. Derfor er det vigtigt, at din bolig viser sig fra sin bedste side.
Indimellem er det de små ting, der gør forskellen, andre gange skal der lidt mere til. Det er vigtigt for Style By K at fortælle den personlige historier. Vi arbejder ud fra den filosofi der handler om, at give boligen den ro, harmoni, og respekt som den fortjener. 

"

udgangspunkt i din bolig!

Vi tager udgangspunkt i boligens historie, jeres forventninger, personlige stil, samtidig med, at vi optimerer den, og gør den salgsklar, så den fremstår yderst indbydende på billederne og overfor køberne. Det er det vi mener, når vi siger at vi laver boligindretning med hjertet.
Tomme hjem uden charme, dårlige billeder, halvfærdige projekter, rod, stilforvirring, og kosmetiske fejl, er bare nogle af de små ting som en køber, kan have svært ved at se bort fra. Eller som selv mærker, hvis du bor midt i det hele – og boligindretning ikke er det, som fylder mest i din hverdag.
Det ellers perfekte hus, bliver med andre ord fravalgt, inden det overhoved er vist frem, alene på grund af dårlige billeder, der gør det uoverskueligt for en potentiel køber at se sig selv i ejendommen.

"

ring til os

Style By K hjælper, rådgiver, og skræddersyr en løsning til dig, så det er DIN bolig, køberne besøger.
Kontakt os på 20105726 allerede i dag, så tager vi en uforpligtende telefonsamtale. Du kan se vores services og priser direkte på vores hjemmeside.

"